Event

Vad blir det för mat när krisen kommer?

Av Johannes Thyr22 jan, 2024

25 januari

kl.17 – 21.00

Välkommen till en kväll med mat och samtal. Några gör maten, några dukar och sedan äter vi tillsammans.

Vi gästas av Jens Persson, hemvärnets chef i Härnösand. Jens berättar lite om totalförsvaret och vad som kan väntas från hemvärnet och andra myndigheter i en krissituation. Efter Jens korta anförande kan vi diskutera det vi hört och diskutera egna tankar och responser till eventuella krissituationer och även vad vi kan göra innan krisen kommer.

Vi håller till på restaurangen på Vårsta och gör middagen tillsammans. Vi ordnar en rejäl soppa och det vore superbra om du ville ta med bröd, ost, en röra, eller något gott till efterrätt. Skriv till David eller i eventet både för att anmäla närvaro och vad du vill bidra med.
Vi kanske behöver hälften av gästerna att ta med något – du är naturligtvis också välkommen utan att baka, eller ta med något – alla är välkomna!
Vi börjar laga maten kl 17 och siktar på att äta kl 18.
Välkommen!

Eventet är en del av projektet Hållbara matsystem Härnösand som drivs av Omställningsnätverket i samarbete med Vårsta Diakoni och Härnösands kommun med medel från Vinnova.

Anmäl dig på 0733 190731 eller hallbaramatsystem@gmail.com
Välkommen!