Grön Helhet

Trädgårdsdag

Av Lillemor Edvinsson29 jul, 2019

Lördag 31 augusti kl. 12-16 är du välkommen på öppet hus

Passa på att besöka vår rehabiliteringsträdgård. Köp plantor, botanisera bland Syster Esters goda bakverk och Växtkrafts sylter och safter.

Utställare och annat spännande att ta del av!

Soppa och hembakat bröd samt fikaförsäljning. Tipspromenad.

Har du egna plantor eller annat trädgårdsrelaterat till försäljning, är du välkommen att fritt sälja hos oss under dagen.

Kontakta Carina för anmälan.
072-600 64 55
carina.nyblad@varsta.se 

Varmt välkomna!

En underrubrik

Stiftelsen Vårsta Diakonigård är en ideell stiftelse som verkar ideologiskt inom ramen för Svenska kyrkan. Vi ingår i det som kallas för non-profit sektorn. Vi använder alltså inte vinst för utdelning utan för utveckling av verksamheter. Ändamålsparagrafen lever kvar alltsedan 1912 då Vårsta Diakonigård grundades av Ernst Lönegren. Den lyder på följande sätt; ”att främja kristen människovård” och detta sker ”genom att meddela diakoniutbildning eller annan utbildning för uppgifter i Svenska kyrkans tjänst, eller för andra människovårdande uppgifter i samhället samt genom att på annat sätt främja kristen verksamhet bland barn och ungdom, gamla, sjuka och andra som behöver omvårdnad”. Vårsta Diakonigård arbetar utifrån en verksamhetsidé som lyder: ”Vårsta Diakonigård är en öppen mötesplats, inriktad på utbildning, kompetensutveckling och förebyggande insatser, där var och en ges möjlighet att läka och växa som människa och kristen”.