Vi använder cookies     Läs mer
 

Arbetsteamet

”Mina arbetskamrater är inte perfekta. Inte jag heller.
-Därför  passar vi så bra ihop”

Vi som arbetar i Grön helhet är:

Ingela Eriksson

Verksamhetsansvarig för Grön helhet. Har lång erfarenhet av att arbeta motiverande och stärkande i rehabilitering och behandling.

Tel: 070-265 08 46 

Maria Hedvall

Handledare hantverk. ”Varav hjärtat är fullt talar munnen”. Mitt hjärta är fullt av betydelsen att må gott med handens arbete. Med erfarenhet som församlingspedagog och diakon samt utbrändhet där skapandet med händerna varit den största och främsta rehabiliteringen vill jag vara en inspiratör för andra att hitta en form av skapande för att må bra. 

Maria Näslund

Trädgårdsmästare på Grön Helhet, med utbildning i Grön rehabilitering. Är även handledare för ett flertal hantverk.

Tel: 070-212 38 81

Nikki Vikdahl

Rehabsamordnare, Leg. sjuksköterska, diakon, stresspedagog, mindfullness practitioner. Erfarenheter från bl.a. psykosocial rehabilitering för cancersjuka o anhöriga, sorgegruppsledare. Har även tidigare arbetat inom kriminalvården med motivation(MI) och KBT-baserade behandlingsprogram. Cert. PFL-instruktör.

Tel: 070-265 08 48

Katarina Schiebe

Rehabsamordnare, Leg. Sjuksköterska, Dipl. Mindfulnessinstruktör Utbildad även inom Grön rehabilitering. Mångårig erfarenhet av arbete i rehabiliteringsträdgård för deltagare med olika utmattningstillstånd. Brinner för att stödja och inspirera människor i utveckling.

Tel: 070-265 08 48

KarinMalin Ekström

Rehabiliteringssamordnare, samordnare för arbetsträningen, handledare i flera olika hantverk. 

E-post: gronhelhet@varsta.se

Besöksadress: Lönegrensgatan - Norrgården, Härnösand